Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Как да бъда приет в УАСГ?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1...1011121314151617
Тема: Как да бъда приет в УАСГ?
Toshiro
Доцент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 15 Години, 4 Месеци Карма: -25
savis_90 написа:
Миналата година средата на юни познах да ходя на курсове по рисуване във УАСГ и до март месец тази година не съм. Юни ходих обшо взето всеки ден, а сега само съботите. Малко е късничко, и се чудя имам ли шанс или да пробвам разни чалъми Като бях в първи курс, след края на зимата някои мои колеги решиха, че ССС не ги кефи и започнаха да ходят на курс и двама от трима си влезнаха архитектура, така че дерзай!

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
milaaa
Асистент
graphgraph
Отг:Как да бъда приет в УАСГ? 15 Години Карма: 0
Аз имам малко по-особен въпрос- предстои ми скоро да завърша бакалавърска степен с икономическа насоченост , но искам след това да уча архитектура. Не съм много сигурна, но мисля че човек може да учи бакалавърска степен в държавен университет само веднъж заради държавната поръчка , но при положение, че архитектура се води магистърска специалност, може ли някой да ми каже, дали е възможно да кандидатствам според редовната кандидатстудентска кампания , или има някакъв друг ред или пък това противоречи на правилника ? Никъде не можах да намеря информация за това какво се прави в такъв случай и ще съм много благодарна ако някой ми разясни как стоят нещата

Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Отг:Как да бъда приет в УАСГ? 15 Години Карма: 11
Да, магистърска степен - кандидатстваш, започваш от първи курс, учиш 5 години и половина и завършваш.

milaaa
Асистент
graphgraph
Ясно...значи ще трябва да почвам уроците . Благодаря за отговора =]

deska_ch
Асистент
graphgraph
otkaji se dokato e vreme !!!!!!!!!!

milaaa
Асистент
graphgraph
Хаха, толкова ли е зле

deska_ch
Асистент
graphgraph
ne, sheguvam se prosto trqbva da ima6 zdravi nervi Jelaq ti uspeh !!!

milaaa
Асистент
graphgraph
Благодаря =) . То за съжаление няма лесен начин човек да успее със собствени сили където и каквото и да учи,за всичко се иска търпение, труд, постоянство... отдавна съм се прежалила и не си и правя илюзии че ще ми е лесно =)

Todorov
Асистент
graphgraph
Трябва и не само здрави нерви...Влезнеш ли в УАСГ личното ти време отива по дяволите и имаш прекалено малко свободно време.

chislotopi
Асистент
graphgraph
Отг:Как да бъда приет в УАСГ? 14 Години, 11 Месеци Карма: 1
Изчетох абсолютно всяко мнение по тази тема и мога да твърдя, че 90% от потребителите на форума си нямат друга работа. Има 1 или 2 мнения, в които има що-годе полезна и актуална информация, всичко отстанало са пълни глупости. И тези мнения от сорта на :" Като влезеш може да се видиме","Някой ако ходи на уроци във ВИАС да се обади" и т.н. направо ме застреляха. По дяволите хора това не е някой изпаднал канал на mIRC!Тук трябва да се пишат мнения, тясно свързани с кандидатстването, нямат място виртуалните срещи...

Така... по темата...
Ако не сте се занимавали с рисуване (без значение какво, кога и къде), имам предвид да ходите на уроци, а не да драскате с химилака на последната страница на тетрадката, та ако не сте се занимавали с рисуване никога, ще трябва да се поне Пикасо и Моне взети заедно, за да се подготвите за 1 година. НЕВЪЗМОЖНО е да успеете, ако никога не сте държали поне малко професионална молив и четка.
Не си правете илюзии.(За да си спестя нападките от разни многознайковци, които ще кажат "Аз пък влязох с 1 година подготовка ще кажа, че ДЕЦАТА ЧУДО не ги броя)

Другото нещо, което искам да кажа-математиката никак не е лесна за простосмъртните.Ако сте от математическа гимназия , или поне изучавате математиката профилирано - това е друго нещо.Решете 3 те сборника на Коларов и всичко ще е наред.

3то тази година се приемат 70 момчета и 70 момичета за специалност архитектура. За всички останали специалности - местата са повече от кандидатите.

Относно Любен Каравелов - не може да става дума за сравнение с УАСГ. НБУ, ВСУ незнам си какво У ако искат могат да си изкарат акредитация за извънземни- все тая, имат още хляб да ядат.

Това имах да кажа.Извинете ме за ужасния правопис. Нямам време за корекция- трябва да правя четежи
Пак ще помоля - не правете форума на селска седянка.Коментирайте компетентно по темата.

Отиди най-отгореСтраница: 1...1011121314151617
Модератори: vassil, segafredo, dark_half