Изчетох абсолютно всяко мнение по тази тема и мога да твърдя, че 90% от потребителите на форума си нямат друга работа. Има 1 или 2 мнения, в които има що-годе полезна и актуална информация, всичко отстанало са пълни глупости. И тези мнения от сорта на :" Като влезеш може да се видиме","Някой ако ходи на уроци във ВИАС да се обади" и т.н. направо ме застреляха. По дяволите хора това не е някой изпаднал канал на mIRC!Тук трябва да се пишат мнения, тясно свързани с кандидатстването, нямат място виртуалните срещи...
Така... по темата...
Ако не сте се занимавали с рисуване (без значение какво, кога и къде), имам предвид да ходите на уроци, а не да драскате с химилака на последната страница на тетрадката, та ако не сте се занимавали с рисуване никога, ще трябва да се поне Пикасо и Моне взети заедно, за да се подготвите за 1 година. НЕВЪЗМОЖНО е да успеете, ако никога не сте държали поне малко професионална молив и четка.
Не си правете илюзии.(За да си спестя нападките от разни многознайковци, които ще кажат "Аз пък влязох с 1 година подготовка ще кажа, че ДЕЦАТА ЧУДО не ги броя)
Другото нещо, което искам да кажа-математиката никак не е лесна за простосмъртните.Ако сте от математическа гимназия , или поне изучавате математиката профилирано - това е друго нещо.Решете 3 те сборника на Коларов и всичко ще е наред.
3то тази година се приемат 70 момчета и 70 момичета за специалност архитектура. За всички останали специалности - местата са повече от кандидатите.
Относно Любен Каравелов - не може да става дума за сравнение с УАСГ. НБУ, ВСУ незнам си какво У ако искат могат да си изкарат акредитация за извънземни- все тая, имат още хляб да ядат.
Това имах да кажа.Извинете ме за ужасния правопис. Нямам време за корекция- трябва да правя четежи
Пак ще помоля - не правете форума на селска седянка.Коментирайте компетентно по темата.