|
Прием в УАСГ (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Прием в УАСГ
|
|
Прием в УАСГ 16 Години, 5 Месеци
|
|
Вчера отварям сайта на УАСГ да проверя какъв е процента оценки и виждам, че може да има свободни места в университета и да проверя след 10 септември, но не пише какви може да са тия места! Възможно ли е това да е така, всмисъл да има свободни места в този "реномиран" университет? И на какъв принцип ще приемат тогава, ако има? Като цяло какво ще ме посъветвате- дали да пробвам и да си пусна молбата за университета или да си остана в ТУ-Габрово( В Габрово съм КСТ)?
|
|
|
|
tanya
Асистент
|
Отг: Q: Прием в УАСГ 16 Години, 5 Месеци
|
|
В момента има 8 свободни места за архитектура ,които не се обявяват и се наддава за тях.Така,че не знам никога не е излишно да пробваш пък каквото стане.Зависи какво искаш.
|
|
|
|
|
|
|
някой може ли да ми разясни за какви свободни места става въпрос и как се подават документи
|
|
|
|
|
|
|
май става въпрос, да подадеш финикийски знаци в някоя банкова сметка
|
|
|
|
|
|
|
хехехех кажете колко и в чия
|
|
|
|
|
|
|
tanya написа:
В момента има 8 свободни места за архитектура ,които не се обявяват и се наддава за тях.Така,че не знам никога не е излишно да пробваш пък каквото стане.Зависи какво искаш.
само архитектура ли? няма ли за другите специалности
|
|
|
|
|
|
|
Принципно малко вероятно да има свободни места за архитектурата. Местата обикновено са за ХМС и ХТС. И се подава молба и след това чакаш да те класират по бал мисля.
|
|
|
|
|
|
|
didulcho
кажи какъв бал имаш
|
|
|
|
|
|
|
И на мен изобщо не ми се вярва да са останали свободни места точно за архитектурата  Иначе за останалите специалности може и да има по 1-2 свободни
|
|
|
|
tanya
Асистент
|
|
|
ne vi se vqrva ama e istina ...kakvoto i da si prikazvate tova si e praktika....da ne govorim za oneq v otdel risuvane kvo pravqt...
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|