|
СПОРТ в УАСГ - FAQ (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: СПОРТ в УАСГ - FAQ
|
|
Отг:СПОРТ в УАСГ - FAQ 14 Години, 5 Месеци
|
|
четох, че ще има някакви пробни тренировки, на които треньорите ще те преценят, но имайки предвид естеството на университета ни и какви обезобразени младежи влизат в него, едва ли ще е трудно да впечатлиш..
|
|
|
|
|
|
|
Ами това не са пробни тренировки, а просто часовете по спорт, които са задължителни
|
|
|
Най-сигурният начин да се провалиш е като никога не пробваш...
|
|
|
|
Andrey Andreev написа:
четох, че ще има някакви пробни тренировки, на които треньорите ще те преценят, но имайки предвид естеството на университета ни и какви обезобразени младежи влизат в него, едва ли ще е трудно да впечатлиш.. 
Хайде на бас, че има доста повече спортуващи, отколкото очакваш. Първо виж, после слагай епитети.
|
|
|
|
|
|
|
като говорим за прибързани мнения, ти откъде знаеш какво очаквам и колко съм запознат с обстановката ?  не бъди агресивен, не се познаваме, опитай с разбиране  никого не съм нападнал, че да се чувстваш накърнен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
хахаха и аз съм каланетика
|
|
|
|
dunno
Главен асистент
|
|
|
emma maersk написа:
dunno написа:
кажете нещо за проклетия баскетбол искат ли присъствие или само когато ти е на кеф можеш да идеш
треньорката по баскет е много голямо лице (Бозова), така че и да ти се наложи да отсъстваш един два пъти няма да ти го направи проблем, но ако нямаш желание да ходиш - недей, без това се събираме доста хора. Плюс това накрая на втори семестър прави малко изпитче с няколко упражнения, за да види какво си усвоил
какви упражнения..и като се събирате повече хора проблем ли е
|
|
|
|
|
|
|
каланетика и от мен
|
|
|
|
|
|
|
'dunno', ами като в училище: десен-ляв и поднасяне отляво, ляв-десен и поднасяне отдясно, стрелба от линията за наказателни удари... Бе просто е, няма страшно 
А като се събират МНОГО хора е гадно, понеже сте 20 души, а на всеки му се иска да играе и се чака доста  Еххх, как ми се играе сегаа 
GreenScarf, добър избор! А какво прави Митака бе ?
|
|
|
Последна редакция: 17/09/2010 09:16 от MuTako.
Най-сигурният начин да се провалиш е като никога не пробваш...
|
|
|
|
И аз мисля каланетика
|
|
|
|
|
 | | |