|
Спорт в УАСГ (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Спорт в УАСГ
|
|
Отг:Спорт в УАСГ 12 Години, 7 Месеци
|
|
Като се запиша някакъв спорт, покриват ли се някакви нормативи, например, футбол, плуване, тенис(на корт) и други?
|
|
|
|
|
|
|
Да ти кажа съмнява ме - по-скоро ще искат присъствие, все пак не всеки става за спорт.Може би ще има някакви минимални изисквания, но главно на присъствията ще се гледа !
|
|
|
|
|
|
|
Ти какъв спорт мислиш да запишеш?
|
|
|
|
|
|
|
Попринцип съм се занимавал сериозно с тенис на корт и волейбол.Разбирасе от години си тренирам фитнес.Та тениса чух че не е в университета и е неудобно.Може би волейбол или фитнес.Но по-скоро волейбол.Тенис на маса също става, а ти?
|
|
|
|
|
|
|
Аз тренирам футбол, но съм се занимавал и със плуване
|
|
|
|
|
|
|
Хубаво е да се спортува, но ми се струва, че ако не е нещо намиращо се в университета едва ли ще можем да го посещаваме...
|
|
|
|
|
|
|
Има ли желание има и начин .
|
|
|
|
|
|
|
cekovelkov написа:
Като се запиша някакъв спорт, покриват ли се някакви нормативи, например, футбол, плуване, тенис(на корт) и други?
Вас мързи ли ви да четете, да търсите или какво? В момента се намираш на 4-та страница от темата. Цъкваш на 3-та страничка и виждаш най-горното мнение. Там точно са дадени 2 линка. Можеш да потърсиш отговор на въпросите си в първия линк или конкретно за твоя въпрос да видиш края на първия коментар от 2-рия линк. It's up to you! Но защо трябва форумът да се залива с хиляди нови мнения и теми, като въпросите вече са били зададени десетки пъти и още толкова пъти отговорени?
|
|
|
Най-сигурният начин да се провалиш е като никога не пробваш...
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|