|
Някой може ли да ми каже.... (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Някой може ли да ми каже....
|
|
Отг: Някой може ли да ми каже.... 15 Години, 7 Месеци
|
|
Вчера чух Бога Харалампиев да казва, че кандидатите за архитектура тази година са съм 700 души. Колко от тях са момичета нямам представа.
|
|
|
|
|
|
|
около 470 момичета... така се говори  )))
|
|
|
|
|
|
|
е сетиха се кога...
|
|
|
uacg.forumup.com
|
|
Отг: Някой може ли да ми каже.... 14 Години, 7 Месеци
|
|
el_ti написа:
Предварителни изпити по математика ИМА, просто оценките не се взимат при класиране, а са само ориентировъчни!
Тази година пробните изпити са на 28 юни и 5 юли.
www.uacg.bg/UACEG_site/ksk/bro6ura_kursove-KSK2009.pdf (най-отдолу)
Може да е старо, но не пречи да ти отговоря:
Предварителни изпити в УАСГ НЯМА!
Имат ПРОБНИ изпити, което е доста по-различно от ПРЕДВАРИТЕЛНИ...
|
|
|
|
dunno
Главен асистент
|
Отг:Някой може ли да ми каже.... 14 Години, 7 Месеци
|
|
Тъй като не искам да започвам нова тема и виждам , че а2ааа отговаря на доста питания.. искам да попитам къде точно изнасят списъците със залите.. колко време преди изпита трябва да се ява и къде, мога ли да нося четиризначна таблица и каква . и горе-долу това са ми питанията.. сори ако има други такива теми.. просто съм мързелив и не ми се търси
|
|
|
|
|
|
|
Най-късно в 7 трябва да си пред университета (вече утре трябва да видиш къде си разпределен). Четиризначни таблици може да се ползват 1. Серафимов, Д., Н. Николов, Г. Коларов. Четиризначни математически таблици и формули (всички издания).
2. Ангелов, В., А. Дишлиев, М. Маринов, В. Пашева, П. Стоев, В. Тодоров и С. Цветков. Справочник по математика (всички издания). На картата с входящия номер пише,че трябва да сме там в 7 и 30, но на мен жената,която приемаше документите, каза най-късно в 7. ;]
|
|
|
|
dunno
Главен асистент
|
|
|
Аз съм наблизо, няма проблем.. по-скоро пише че местата се заемат до 7.30.. явно 7 отварят портите.. а разпределението за стаите къде е залепено.. утре да не се оглеждам.. ректората ?!
|
|
|
|
|
|
|
Предполагам,че е там,но не знам със сигурност.По-добре питай някой по запознат,че да не те излъжа :д
|
|
|
|
|
|
|
dunno написа:
Аз съм наблизо, няма проблем.. по-скоро пише че местата се заемат до 7.30.. явно 7 отварят портите.. а разпределението за стаите къде е залепено.. утре да не се оглеждам.. ректората ?!
Мои съученици ми казаха, че на днешния изпит по рисуване са започнали да пускат в сградата към 07:30, но идете към 07:00... За всеки случай. Все пак днес са били ~700 души, а на математиката ще са ~1600.
|
|
|
|
dunno
Главен асистент
|
|
|
Доста архитекти.. достааааааа... близо половината първата им специалност е архитектура.. не лошо за другата половина
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|