|
симулативен изпит 4.07.2010 (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: симулативен изпит 4.07.2010
|
|
Отг:симулативен изпит 4.07.2010 14 Години, 7 Месеци
|
|
На този изпит се появиха и по-високи оценки. Най-високата май е 5,80... Среден успех е 4,19. Но и изпитът не е кой знае колко труден, де...
|
|
|
Последна редакция: 08/07/2010 17:25 от z2zzzz.
|
|
|
|
Ами всъщност наистина не са толкова трудни и двата симулативни! Като цяло 100% реалният ще е поне два пъти по-труден от тези двата, така че, тези оценки не би трябвало да заблуждават! След няколко дена ще се разбере!
|
|
|
|
|
|
|
Добре де - по-труден, по-лесен за вас няма никакво значение, защото или на всички ще ви се повишат оценките (ако е по-лесен) или ще ви се понижат (ако е по-труден). Хубава гаранция е да имаш поне 5,80 на матурата по математика и тогава да си по- спокоен и да дадат някакви невъзможни задачи, но мисля че ще се опитат да повишат малко бала че последните години е уникално нисък така че се гответе за големи изненади.
П.С. Хубаво е някой да ви чака пред университета защото изкарват примерните решения 1 час преди края на изпита, и има минимален шанс ако не за преписване поне да се подсети човек нещо. Мен ме беше яд на тези хора, които го направиха това миналата година само и само да изкарат по-висока оценка, но видях че това е само приемен изпит и само тези които имат знания и желание за учене оцеляват във УАСГ.
|
|
|
|
|
|
|
Нищо ново, за което вече да не сме се сетили, не каза, ама карай :D ...
|
|
|
|
dunno
Главен асистент
|
|
|
Има ли истина в това като цяло.. замислял съм се.. един пич преди 2-3 години в университета така му изкараха решенията по-рано, ама имаше познати в учебен отдел.. къде точно вадят решенията..
|
|
|
|
gingko
Шеф-катедра
|
|
|
Абе това да не ви е УНСС, то ако можеше така лесно да става, всеки щеше да го прави.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Последна редакция: 09/07/2010 10:15 от z2zzzz.
|
|
|
|
:D :D :D По-добре да не се рискува, че така както се опитат да препишат, може и да ги хванат! А и наистина - това не е УНСС!
|
|
|
|
|
|
|
естествено , за какво да се притесняваш по време на изпита дали ще можеш да вземеш отговорите или не и да си губиш времето ,предвид че тази година са се записали малко кандидата и ще има места за всички ...
|
|
|
|
|
|
|
Някой питал ли е колко записани има тази година? Аз знам само,че за архитектурата има повече момичета и по-малко момчета...
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|