|
Магистратура в УАСГ (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Магистратура в УАСГ
|
|
Магистратура в УАСГ 14 Години, 10 Месеци
|
|
Някой знае ли какви са условията за магистратурата в УАСГ? Освен това ме интересува има ли магистратура в задочна форма? И по-специално за геодезия. Какви са цените?
|
|
|
|
|
Отг: Магистратура в УАСГ 14 Години, 10 Месеци
|
|
Ако нямаш някаква инж. бакалавърска степен май не може да запишеш. Ако си завършил архитектура не може да запишеш Геодезия директно магистратура, както и обратното. Ако завършиш ССС или някакво хидро може директно след това да запишеш всякаква друга магистратура. Таксата мисля че е 1500 на семестър....
www.uacg.bg/UACEG_site/acadstaff/viewDep...3f60590c7dc7fed8cf54
|
|
|
Последна редакция: 06/04/2010 19:54 от kureee.
|
|
Отг:Магистратура в УАСГ 14 Години, 10 Месеци
|
|
|
|
|
Последна редакция: 08/05/2012 20:37 от u4ned.
|
|
|
|
|
|
|
Последна редакция: 12/04/2010 21:53 от Sony.
|
|
|
|
denisimo86 написа:
аз в момента карам магистратура. Завършила съм инженер бакалавър. Изисква се мин. успех 4.50 от следването...За геодезия не знам дали има, трябва да провериш в учебен отдел. Таксата е 1200 лв, а иначе магистратурите започват през летния сместър, т.е от месец февруари, но това май пак зависи каква специалност си. Логиката е да почнеш псоелдния семстър с 4 курс и да завършиш заедно с тях.Уж се води индивидуално убочение, все пак им даваш супер мн пари, но вапреки това си ходиш заедно с редовните. Абе голяма анархия е..... Ти къде и какво си завършил?
Ами завършвам Комуникации, тоест ще съм инженер... Тези 1200 лева са за цялата година, а не за един семестър, нали?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Последна редакция: 08/05/2012 20:37 от u4ned.
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|