|
За кандидатите и не само (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: За кандидатите и не само
|
|
За кандидатите и не само 14 Години, 11 Месеци
|
|
Отново стана март, наближи края на учебната година и бъдещите кандидат-студенти пак започнаха да пишат по форума. И пак се върти една и съща информация - безкрайното питане на неща които ги има написани в някои теми по няколко пъти. Затова реших да им представя нещата под малко по-различен ъгъл. Нека старите студенти които пишат да отговорят на следния въпрос: "Ако сега бяхте 12 клас, щяхте ли пак да запишете в УАСГ?"
Аз лично не съжалявам, че завърших университета, но ако бях 12 клас със сигурност НЯМАШЕ да запиша УАСГ или по точно ССС или някоя от инженерните специалности.
|
|
|
|
|
Отг: За кандидатите и не само 14 Години, 11 Месеци
|
|
Аз не съжалявам за избора си и пак бих го направила, ако бях сега 12 клас.
|
|
|
|
|
Отг:За кандидатите и не само 14 Години, 11 Месеци
|
|
2ри курс архитектура.
Да, със сигурност щях да кандидатствам същото.
|
|
|
|
canon
Асистент
|
|
|
Само тези дето са се записали просто за да "учат" те биха казали, че няма да се запишат отново.
Не е срамно човек, като усети, че нещо не е за него да се откаже.
|
|
|
|
|
|
|
canon написа:
Само тези дето са се записали просто за да "учат" те биха казали, че няма да се запишат отново.
Тук грешиш. Главните причини някой да отговори, че не би го записал отново са две:
1. Променил си е приоритетите.
2. Разочаровал се е от ВУЗ-а.
Тази причина която ти изказваш не е особено коректна, защото съм сигурен 99% от хората които влизат тук знаят, че е доста по-трудно от колкото в другите университети.
|
|
|
|
|
|
|
Ако аз бях 12-ти клас също бих кандидатствал отново във ВИАС и отново в същата специалност.
Геодезия, 3-ти курс
Но сега съм с тази разлика, че тогава не знаех колко готино е в УАСГ. 
До момента съм доволен от това, което ми дава университета и затова бих го избрал отново.
|
|
|
Последна редакция: 03/03/2010 16:22 от ivan.1312.
|
|
|
|
Ако беше 2005-та бих се записал пак, но ако сега съм 12-ти клас НЕ бих
|
|
|
|
|
|
|
толкова ли е страшно
|
|
|
|
|
|
|
Вероятно щях да пробвам в чужбина!
|
|
|
|
canon
Асистент
|
|
|
TheMarine написа:
canon написа:
Тук грешиш. Главните причини някой да отговори, че не би го записал отново са две:
1. Променил си е приоритетите.
2. Разочаровал се е от ВУЗ-а.
Тази причина която ти изказваш не е особено коректна, защото съм сигурен 99% от хората които влизат тук знаят, че е доста по-трудно от колкото в другите университети.
1. Приоритети не се сменят така лесно особено в такова важно нещо, като образованието. Ида има такива те са еденици.
2. Какво има да се разочароваш от вуза? Обучението е едно от най-добрите в страната на една много приемлива цена.
Голяма част от колегите се записват защото ТРЯБВА да учат НЕЩО и също толкова голяма част от колегите не знаят, какво ги очаква, защото са приети благодарение на добрата диплома от малък град и големия прием (съответно ниския бал).
Гледам си набор 86 не знам кой курс си но някои от днешните студенти са дошли да си направят купона а това пречи на тези дето са дошли да учат...
Ще дам едно примерче:
един тест по една дисциплна се оказва в ръцете на колегите ... преподаватела явно разбрал подменя въпросите (те са същоте самоче разбъркани) и познай? От 50 човека са го взели 6 защото останалите не са прочели въпросите а са попълнили отговора от въпрос 1, 2 итн. 10% са си направили труда да прочетат въпросите.
Аз бих препоръчал на тези дето искат да се запишат за да учат нещо междодругото просто да не го правят.
Успех.
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|