|
Заверка непосредствено след последното упражнение? (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Заверка непосредствено след последното упражнение?
|
|
Отг: Заверка непосредствено след последното упражн 15 Години, 1 месец
|
|
Така, така...
|
|
|
|
|
Отг: Заверка непосредствено след последното упражнение? 15 Години, 1 месец
|
|
Досега винаги когато съм носил в седмицата за заверки ми гледат доста подробно. Доста по-подробно от колкото гледат ан колегите които бързат преди седмицата за заверки да заверят. Ама аз съм на мнение - по-леко през семестъра и по сериозно като наближи времето за заверка.
|
|
|
|
|
|
|
Аз съм на 100% сългасен с последния колега. А що се отнася за Чобанов, ако като ти се получава грешка 0,60%, напишеш, че всъщност ти е 0,32% например, щеше да си я завериш със 100% сигурност от първия път
|
|
|
|
|
|
|
Което дава отговор на въпроса дали си предавам ззадачите грешни. Както и да е. Всеки си има право на мнение.
|
|
|
|
|
|
|
Какво са 0,6% между приятели?! Това ли е най-важното??? Сега по темата - според мен се лишиш от социален живот задачата е напълно изпълнима. Ако претендираш да имаш такъв и да заверяваш преди "седмицата", няма начин да не си претупвал, замествал без разбиране в отиграни форлагия, копи-пействал шарени диаграмки и т.н.
|
|
|
|
|
|
|
Toshiro написа:
Какво са 0,6% между приятели?! Това ли е най-важното??? Сега по темата - според мен се лишиш от социален живот задачата е напълно изпълнима. Ако претендираш да имаш такъв и да заверяваш преди "седмицата", няма начин да не си претупвал, замествал без разбиране в отиграни форлагия, копи-пействал шарени диаграмки и т.н.
Как изръси толкова глупости на един дъх не знам. Да завериш преди седмицата на заверки е напълно постижимо, дори да не си даваш зор. На пръстите на едната ми ръка се броят преподавателите, които спъват това и пречат да завериш по-рано, другите даже им е приятно, че са се освободили от още един който няма да кисне 24/7 пред кабинета им.
|
|
|
|
|
|
|
Колегата Toshiro е абсолютно прав.Само човек без личен живот може да се справи навреме с всичко и при това вярно,трябват доста лишения за да се постигне.Иначе тези които твърдят че няма никакъв проблем със заверките просто са си зубарляци още от 1ви клас и денонощните купони и запивания са само мечти за тях
|
|
|
|
|
|
|
Колегата Toshiro е абсолютно прав.Само човек без личен живот може да се справи навреме с всичко и при това вярно,трябват доста лишения за да се постигне.Иначе тези които твърдят че няма никакъв проблем със заверките просто са си зубарляци още от 1ви клас и денонощните купони и запивания са само мечти за тях
|
|
|
|
|
|
|
minkata написа:
Колегата Toshiro е абсолютно прав.Само човек без личен живот може да се справи навреме с всичко и при това вярно,трябват доста лишения за да се постигне.Иначе тези които твърдят че няма никакъв проблем със заверките просто са си зубарляци още от 1ви клас и денонощните купони и запивания са само мечти за тях+1
|
|
|
|
|
|
|
Имам колеги които почти винаги са заверявали преди седмицата за заверки, ама бая копаят... Става въпрос - копачи са :D
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|