|
Заверка непосредствено след последното упражнение? (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Заверка непосредствено след последното упражнение?
|
|
Заверка непосредствено след последното упражнение? 15 Години, 1 месец
|
|
Здравейте!
Извинявам се за невежеството, но не може ли вместо да ходиш по кабинетите на всички преподаватели за заверка, след последното упражнение да се хванат книжките на цялата група и за 2 минути преподавателят да завери тези, които прецени? И в канцеларията по същия начин. Някой добряк от групата да хване всички книжки и да влезе за заверка, вместо 100 човека да чакат? Да, УАСГ е университет и трябва да учат на всичко. Предполагам трудното докопване до заверка е с цел да те научат да се примиряваш с бюрократщината, но ви губят страшно много време! Не съм в УАСГ, но много се ядосвам, че ви карат да се занимавате с това. Моля някой, ако може, да ми обясни смисъла
|
|
|
|
|
Отг: Заверка непосредствено след последното упражнение? 15 Години, 1 месец
|
|
хмм ... ами проектите ? Ако всички са изпълнили изискванията за заверка може и да стане. Ама това ми се струва невъзможно!
|
|
|
|
|
Отг: Заверка непосредствено след последното упражн 15 Години, 1 месец
|
|
Ти от кога си в тоя университет,та още не си разбрал,че такова нещо не може да се случи??Нали точно това е неразделна част от секса във ВИАС.
|
|
|
|
|
|
|
Стига сте лъгали човека, аз съм четвърта година и 95% от заверките съм си ги взела още в часовете. Та, да може, но повечето хора обикновено не са заверили, така че си отиваш сам при преподавателя със всичките ти заверени курсови задачи/проекта в папка и книжката и ти дават заверка. Виж в канцеларията не са много разбрани и понякога не искат да заверяват преди седмицата за заверки. Миналата година ми се накараха и ме върнаха, след което аз си дадох книжката на една колежка и тя влезе и ми взе заверка без проблем - явно е била по-чаровна.
А трудното докопване до заверка не е щото трябва да хванеш някой да ти подпише нещо, а защото трябва да си заверил курсовите си/проекта, които се правят през семестъра, което обикновено е свързано с доста на брой безсънни нощи.
А ти що се интересуваш като не си от ВИАС?
|
|
|
|
|
|
|
Благодаря ви за отговорите!
Вълнувам се от заверките, защото приятелят ми е първи курс ССС. Исках да чуя точно това, което Таня каза. Ако си готов с всичко на време, няма смисъл да чакаш пред нечия врата цял ден. Това е един добър стимул човек да си върши работата в срок. Мерси и успех на всички!
|
|
|
|
|
|
|
Само че има уловка. Понякога за да си направиш всичко навреме трябва мнооооооооооого да се озориш. Но не и първи курс, така че засега не се коси
|
|
|
|
|
|
|
Double_Vision написа:
Благодаря ви за отговорите!
Вълнувам се от заверките, защото приятелят ми е първи курс ССС. Исках да чуя точно това, което Таня каза. Ако си готов с всичко на време, няма смисъл да чакаш пред нечия врата цял ден. Това е един добър стимул човек да си върши работата в срок. Мерси и успех на всички!
E като е първи курс ССС, той няма какво да заверява.
|
|
|
|
|
|
|
tanq4474 написа:
Стига сте лъгали човека, аз съм четвърта година и 95% от заверките съм си ги взела още в часовете. Това означава, че е много вероятно да си пробутвала грешни, неогледани неща под прикритие, че са "навреме"
|
|
|
|
|
|
|
Има такава работа ч енавреме гледат да заверят тез дето не разбират ко правят ама усърдно заместват във форлагета...
|
|
|
|
|
|
|
Toshiro написа:
tanq4474 написа:
Стига сте лъгали човека, аз съм четвърта година и 95% от заверките съм си ги взела още в часовете. Това означава, че е много вероятно да си пробутвала грешни, неогледани неща под прикритие, че са "навреме"
Това не мога да повярвам, че го казва човек,който малко от малко е помирисвал ВИАС. Напротив, много по-подробно гледат като занесеш нещо пръв и след това всички взимат да гледат от твоята коригирана работа. В седмицата за заверки Чобанов масово заверява грешни задачи, много хора са се хвалили за това, а мен ме е връщал за 0,6% грешка (щото е повече от 0,5 и 5 значещи цифри явно не стигат). Опитай се да минеш пръв с нещо грешно, да видим дали няма да ти хванат грешката. Не е като да заверяват на конвейер.
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|