|
Какво става, ако не завериш по нещо? (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Какво става, ако не завериш по нещо?
|
|
Какво става, ако не завериш по нещо? 15 Години, 6 Месеци
|
|
какво става ако не завериш по нещо 1 курс 2 семестър - прекъсва ли се, губят ли се студентски права, презаписва се годината ???
имаме ли право на служебна заверка ?
|
|
|
|
|
Отг: въпрошче 15 Години, 6 Месеци
|
|
По принцип ако не завериш, повтаряш семестъра(или само предмета по който не си заверил, ме съм сигурен), а административната заверка някои викат че вече я намало и незнам. За Хидро факултета знам че я няма със сигурност.
|
|
|
|
|
|
|
за всички факултети я няма вече тая заверка и повтаряш целия семестър...
|
|
|
|
|
|
|
shity news
|
|
|
|
Ulaya
Асистент
|
|
|
Ама и за другите курсове ли не може служебна заверка?
|
|
|
|
|
Отг: въпрошче 15 Години, 1 месец
|
|
Не може вече ...
|
|
|
|
|
Отг: Какво става, ако не завериш по нещо? 15 Години, 1 месец
|
|
spz написа:
какво става ако не завериш по нещо 1 курс 2 семестър - прекъсва ли се, губят ли се студентски права, презаписва се годината ???
Чакай, чакай... като не завериш нещо от първи курс, защо си мисля, че трябва да кандидатсваш наново...
|
|
|
|
|
|
|
Kolkozabavno написа:
spz написа:
Чакай, чакай... като не завериш нещо от първи курс, защо си мисля, че трябва да кандидатсваш наново...
Не знам защо си мислиш така. Кандидатстваш на ново само ако имаш 3 двойки по нещо и загубиш студентски права. Ако не завериш или повтаряш годината, или с много разправии получаваш служебна заверка и после пак караш предмета по който не си заверил другата година със следващия курс. От мойта група 2-ма не завериха по механика и сега ще я карат пак летния семестър с 1-ви курс...
|
|
|
|
|
|
|
Точно в хидро факултета я има още тази служебна заверка. Миналата година аз имах проблеми по физика и декана беше така добър да ми даде служебна заверка и да карам физиката тази година. Също така се случи и с един колега, но той не завери по сградостроителство и също го кара сега...
|
|
|
|
|
|
|
Тия служебни заверки винаги ще ги има. Дори и да изгърмиш една винаги може да си платиш за още една. Вече всичко става с цакане.
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|