Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Нямам заверки по английски и история
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 123
Тема: Нямам заверки по английски и история
Незнайко
Главен асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: Нямам заверки по английски и история 15 Години, 11 Месеци Карма: 1
За 2 курс, едното е да си прекъснеш и в тази година да си повториш само предметите, по които нямаш заверка, това е по правилник, доколкото го разбирам като го чета, ама пак има врътка с пачки, да си продължиш по индивидуалната програма и да ги отложиш в следващият курс, но от догодина пък влиза новата заповед на ректора за невзети изпити и тогава не съм сигурен как ще се тълкуват отложените изшити по учебни програми.
Но щом си влязъл с пари и с пари ще завършиш, ама за по малко пари може да си купиш диплома, тъй и тъй дипломата, която ще ти връчат след 4-5 години едва ли ще има покритие от знание.

ПП
За първи курс все пак има вратичка, може да прекъснеш, ако си записал втория семестър, а първи семестър да не го завериш си е малоумие като си помисля, че няма сериозни предмети.

ПП
Вудоо зависи от декана дали ще позволи заверка на книжка в края на сесията, защото при нас имаше такова изключение да се допуска в сесия да се явяваш на изпит, по който имаш заверка, но книжката не е заверена в канцеларията.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
dgdheadhunter
Асистент
graphgraph
Отг:Нямам заверки по английски и история 11 Години, 8 Месеци Карма: -2
САМО ДА ДОПЪЛНЯ

За вас мръсна селска сган, намазани гражданчета дето ми се праите на много примерни, натегачи мръсни само се чудите кви конкурсчета да участвате, кви граждански помии протести и шитни да измислите, мръсна измет само завиждате и се чудите другите как да им напрайте мръсно, мамини и татини, мамка ви! Що един път не земете да помогнете с нещо на някой а само плюете, само се праите на много примерни, а всъщност интриганствате на гърба на всички, мамка ви мръсна долна измет! Зарад същаствуването на такива кат вас никога няма се опраим!

Kolkozabavno
Ректор
graph
Отг:Нямам заверки по английски и история 11 Години, 8 Месеци Карма: 11
dgdheadhunter написа:
САМО ДА ДОПЪЛНЯ

За вас мръсна селска сган, намазани гражданчета дето ми се праите на много примерни, натегачи мръсни само се чудите кви конкурсчета да участвате, кви граждански помии протести и шитни да измислите, мръсна измет само завиждате и се чудите другите как да им напрайте мръсно, мамини и татини, мамка ви! Що един път не земете да помогнете с нещо на някой а само плюете, само се праите на много примерни, а всъщност интриганствате на гърба на всички, мамка ви мръсна долна измет! Зарад същаствуването на такива кат вас никога няма се опраим!

Няма да се оправим заради мързеливите и агресивни селяндури като теб. Никой не е длъжен да ти помага, при положение, че тебе те мързи да си обършеш г**а даже.

dgdheadhunter
Асистент
graphgraph
Отг:Нямам заверки по английски и история 11 Години, 6 Месеци Карма: -2
Не мога ви разбера питал съм ви нещо, който ми е отговорил му благодаря, за другите не мога да разбера що не си спестите тъпите коментари, защо само изказвате мнения не по темата а никой не ви е питал... със тъпия манталитет на много хора които само се чудят как да направят мръсно, да изкоментират някой който не познават и само правят мръсно защото са много зле самите те и завиждат на някой.. които ако са толкова зле и не могат да се издигнат, но с манталитета като не са те няма и някой друг да е.. и които се правят на много умни и коментират излишно е заради такива няма се оправим.. като вас коментатори мръсни ! Вместо да помогнете, само коментирате и се мислите за много велики като сте толкова велики айде кажете да си уредим една срещичка, не за друго просто да ви видя кви сте нещастници.... А за мене, не не ме мързи като вас, щом имате време да пишете излишни коментари във форумите... Но си мисля че трябва да се помага на хората, дори и с един шибан отговор, щото някой ако ме пита мен нещо никога не съм му коментирал колко е зле или колко го мързи и така нататък, но за съжаление тъпия манталитет на много хора е е такъв супер егоистичен и тн...

Отиди най-отгореСтраница: 123
Модератори: vassil, segafredo, dark_half