|
Нямам заверки по английски и история (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Нямам заверки по английски и история
|
|
Нямам заверки по английски и история 15 Години, 11 Месеци
|
|
Привет,аз съм 2ри курс архитектура- прехвърлен, няма да имам 2 заверки, по английски където не съм стъпил и даже ме няма в списъците, и по история и там така, Кво да правя в такъв случай,??? Аз съм прехвърлен и разбрах че заради това съм на индивидуален план тва кво значи че мога да запиша 3ти курс и да си ги карам тези от втори ли? казвайте шот мисла да се самоубия ритуално мн съм зле, то бива мързел цяла година бива ама тва мойто е .....
|
|
|
|
|
Отг: нямам две заверки 15 Години, 11 Месеци
|
|
то това твоито не е мързел а вече наглост ,то не стига че са та префарлили и ти вместо да си благодарен и да си доказал че си за тоя университет ,то ти си леинтяиствал в лесната архитектура.Ами ако беше в някоя от инженерните направо не ми сев мисли колко заверки немаше да ти достигат
|
|
|
|
|
|
|
за кво ни занимаваш с такива глупости ?
знаеш ли колко ме ебе че нямаш две заверки
прекъсваш и се махаш... деба келеша
|
|
|
|
|
|
|
завери както си се префарлил - с пари и връзки то се е видяло че цялото ти следване ще е такова
|
|
|
|
|
|
|
Нвма какво да се самоубиваш и да се тюхкаш и тръшкаш, а просто си размърдай гъзъ и отиди да си провериш!!! За тези въпроси имаш следните инстанции ... на първо мясдто канцелария, после зам.декан по учебната част, ако той/тя не знае отиваш на по-горна инстанция ... инж. Светлана Василева - Началник учебен отдел. Имай предвит, че тя със сигурност ще те направи на 5 стотинки...не си поплюва хич. Над нея е доц. Краси Петров е зам. Ректор по учебната част, много е пич човека, но все пак гледай да не стигаш до него... той е на последна истанция
А иначе тук в този форум, а и в който ида било друг, надали има човек, който може да отговори на твоя въпрос. А и това твоето наистина граничи с наглост... УАСГ не е пансион за лентяи, да си имаме уважението ...
Айде със здраве и дано се оправиш безболезнено ...
|
|
|
|
|
|
|
а пък според мен си е точно такъв пансион.
просто половината си го признават и те са баш мардите, а другите са ...
айде няма да ги казвам какви са, че ще обидя някого !
и един съвсем, съвсем малък % са студенти !
|
|
|
|
tanya
Асистент
|
|
|
Какво обвинявате човека като няма 2 заверки...голяма работа и то някякви елементарни предмети...пич,ако не си си изгърмял правото на "червената заверка" сега ти е времето, а с тази по английски се разбери дали не може да ти завери някяк си сега пък догодина повтаряш курса...ако ли не удължаваш срока на заверките с една молба до декана и това е..айде успех
|
|
|
|
stivi
Асистент
|
|
|
абе две две ама тои е само 2ри курс по нататък ка ще я кара ,ако я забатачваш още от ся по добре не си губи времето с ВИАС а се преориентираи към УНССто примерно
|
|
|
|
tanya
Асистент
|
|
|
Той хванал питомното ще гони дивото...архитектурата каквото и да си говорим по-лесно се зевършва,който е влязъл все е излязъл...така,че все ще завърши.
|
|
|
|
|
|
|
tanya написа:
Той хванал питомното ще гони дивото...архитектурата каквото и да си говорим по-лесно се зевършва,който е влязъл все е излязъл...така,че все ще завърши.
Да, права си ... магаре да вържеш Архитект става
Най-лощото е, че после същите тия магарета, се правят на "кой съм аз, големия архитект" и трябва да им се сваляш и буташ, за да ти подпишат даден проект, а не заслужават и пет пари да им дадещ. Не искам да обиждам който и да било, но то си личи по сградите, които изникват всекидневно колко кадърни архитекти излизат...ще ви кажа ... малко, даже много малко, убедил съм се лично!!!
Сега, който се чуства обиден значи не става за архитект, а останалите хептен ...
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|