|
Десктиптивна геометрия (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Десктиптивна геометрия
|
|
Отг: DG 15 Години, 12 Месеци
|
|
Препоръчвам ви преди да искате от някой задачите или да давате на някой да ви ги прави да отидите на втория или третия(не помня точно)етаж в ректората и да видите в дъното,където се слиза за 120 има готови направени и да си ги снимате.Биха ви били от полза според мене.Поне аз така си помогнах де.
|
|
|
|
|
|
|
Да точно така и аз преди си ги снимах и даже за тая задача площадка с път се оказа, че има направен там точно моя вариант. Освен това човек винаги може да види начина, по който са направени и с малко напън да си направи и своята.
|
|
|
|
krisy
Шеф-катедра
|
|
|
И аз гледах там за моята задача, но я нямаше. Наистина много помага, ако знаеш какво трябва да получиш.
|
|
|
|
krisy
Шеф-катедра
|
|
|
Никой ли няма идеи по задачата.
|
|
|
|
krisy
Шеф-катедра
|
|
|
Мерси много.
|
|
|
|
|
Отг: DG 15 Години, 11 Месеци
|
|
Някой може ли да ми направи две задачи по ДГ.Задачите ми трябват за понеделник.Моля ви хора плащам!!!Ето ви и условията:
|
|
|
|
|
|
|
1.В увеличена ортогонална диметрия да се изобрази прав кръгов цилиндър с височина 24 и основа в "ни" с център S и радиус 3,ако цилиндъра се допира до права g[A(7,24,7),B(5,14,9)] в точка А (z на s по-малко от z на А)Изобразете сечението на цилиндъра с равнина алфа [10,6,-5]
|
|
|
|
|
|
|
2.Ротационен конус с Връх V(4,5,7,),основа в "мю" с радиус 3.5 да се пресече с равнина алфа[безкрайност,y,z],която минава през точка К(2,6,z) от повърхнината му и го пресича в парабола.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|