|
Курсови по динамика и съпромат... (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Курсови по динамика и съпромат...
|
|
Отг: Курсови по динамика и съпромат... 15 Години, 7 Месеци
|
|
speedking написа:
Права е колежката, бутни за да ти отворят
Бутни за да ти отворят хахахахахаха това беше много силно попадение. А на "колежката" ще кажа, че бих помогнал на всеки един приятел за почерпка. Но на непознат... нека захрани малко джоба
|
|
|
|
Tosho
Главен асистент
|
|
|
malkoto_cvete_* написа:
7 и 9 по съпромат и 3 и 7 по механиките ги имам... ако някои се интересува 10 лева е на готова решена задачка за белова
Габровски му манталитет Още 2ри курс без да е взела Съпромата, ама върти далавери
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Отг: Курсови по динамика и съпромат... 15 Години, 6 Месеци
|
|
ako nqkoi moje da re6ava silov i deformacionen metod da se svarje da dogovorim ne6to:)
4e ne6to sam go zakasal s vremeto
|
|
|
|
|
Отг: Курсови по динамика и съпромат... 15 Години, 4 Месеци
|
|
почти всеки може да ги решава все пак са елементрни неща.... но едв ли ан секи му се занимава да се свързва с такива дето не могат и то за бог д апрости. Пусни неква оферта по сериозна
|
|
|
|
|
Отг: Курсови по динамика и съпромат... 15 Години, 1 месец
|
|
19-ti variant po dinamika za ViK ,ako nqkoi go ima da svirka
|
|
|
|
|
|
|
Съпромата е повече от лесен, аз си търся динамика 12 вариант. Колеги помагайте!
|
|
|
|
|
|
|
По-добре седнете и се опитайте да ги схванете нещата, вместо да търсите вариантите на готово, не са толкова трудни нещата, или отидете на консултации, преподавателя ще ви ги обясни нещата.
п.с. за колежката която казва че съпромата е "повече от лесен" , не бързай за 2-3 седмици, още нищо не сте видяли от съпромата, има и по-сложни неща.
|
|
|
|
stivi
Асистент
|
|
|
deska_ch написа:
Съпромата е повече от лесен, аз си търся динамика 12 вариант. Колеги помагайте!~ колежке виж сега трябва да ти кажа че динамиката е в пъти по лесна от съпромата,това което се учи първия семестър по съпромат всъщност е неква пародия която даже най-слабите студенти се оправят.Вече втория семестър е класиката ,ако там нямаш проблем тогава кажи че го разбираш а не на 1ва курсова
|
|
|
|
|
|
|
stivi написа:
deska_ch написа:
Съпромата е повече от лесен, аз си търся динамика 12 вариант. Колеги помагайте!~ колежке виж сега трябва да ти кажа че динамиката е в пъти по лесна от съпромата,това което се учи първия семестър по съпромат всъщност е неква пародия която даже най-слабите студенти се оправят.Вече втория семестър е класиката ,ако там нямаш проблем тогава кажи че го разбираш а не на 1ва курсова
За т'ва говорим.
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|