|
Курсови по динамика и съпромат... (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Курсови по динамика и съпромат...
|
|
Отг: Курсови по динамика и съпромат... 16 Години, 2 Месеци
|
|
Аве Помапеца я ми кажи ти каква ви е работата, че да си търсиш от друг курсовите задачи. Втори курс първи семестър имате точно 2 предмета на които да обърнете внимание - Съпромат и Динамика. Колко трябва да те мързи за да търсиш курсовите задачи на готово? Да не говорим, че са неща които после се използват. Ще те питам по Теория на еластичността или по Устойчивост ако не разбираш от съпромат как ще минеш. Не съм казал, че е лесно макар, че сравнено с горните курсове си е елементарно. Така, че лично за мен няма оправдание за да си вземаш по наистина важните предмети курсовите наготово направени.
|
|
|
|
|
|
|
Аз също съм против това да си вземеш задачите наготово или да ти ги направи някой.Аз така направих по механика 1 и затва имах 50 точки.Нямах тренинг да решвам.Знам си я ама не бях доволен от точките.Аз не се съгласявам с това което се парадира,че видиш ли първи курс елементарен ся и втори стана много елементарен и накрая то просто няма трудни предмети.Съквартирантите ми и двамата са 4 курс ССС и мога да ти кажа,че за тях всичко е детска игра ама не ходят да го разправят наляво и надясно.А колкото до това дали само с четене си стават нещата не съм съгласен.На 50% и повече даже си зависи от самия преподавател дали ще вземеш изпита и т.н.Няма да говоря повече за това тука щото само спамя по темата.
|
|
|
|
|
|
|
TheMarine написа:
аве я се стегнете и си ги направете сами. Особено по съпромат не е като да не се изполва наученото по късно!!!
2 по сериозни предмети имате и пак тънко се опитвате да минете.....
Никой нищо не казва за приложната математика, а на мене хич не ми изглежда като несериозен. Подобно на предишните математики нищо не разбирам цял семестър и после... гони дивото. Сценария зе да се повтаря, а и с тия глупости дето ни баламосват на упражнения, вместо да кажат как се решават задачите, ще гриземе пак дървото.
|
|
|
|
|
|
|
Приложната е най-лесна от към задачи... теорията не я знам колко е трудна, минах без
|
|
|
|
|
|
|
Бе ква математика, кви 5 лева ... това е за запълване на програмата. Гледайте си Съпромата и Динамикат, зарежете ги тия математики...
|
|
|
|
|
|
|
user_off написа:
Бе ква математика, кви 5 лева ... това е за запълване на програмата. Гледайте си Съпромата и Динамикат, зарежете ги тия математики...
Така е но и математиката трябва да се вземе. Те динамиката и съпромата са важни, но и останалите предмети трябва да се учат, не че всичко което учиме ще го прилагаме после но просто някои изпити те спъват ако не друго.
|
|
|
|
|
Отг: Курсови по динамика и съпромат... 16 Години, 1 месец
|
|
аз защото съм ги отделил и не ги смятам за сериозни и затова май май вс предмети от катедрата ще трябва да ги вземам наведнъж ... тва математика не прощава... иначе другото е важно няма спор
|
|
|
|
|
Отг: Курсови по динамика и съпромат... 15 Години, 7 Месеци
|
|
7 и 9 по съпромат и 3 и 7 по механиките ги имам... ако някои се интересува 10 лева е на готова решена задачка за белова
|
|
|
|
|
|
|
malkoto_cvete_* написа:
7 и 9 по съпромат и 3 и 7 по механиките ги имам... ако някои се интересува 10 лева е на готова решена задачка за белова
да прибавим и 12 по механика и динамика, както и 4 по съпромат
п.с. Трябва да се отбележи, че механиката е от малкото зелено/синьо книжле на доц.Павлов, а съпромата от заданията на доц.Маркова
|
|
|
|
|
|
|
speedking написа:
Права е колежката, бутни за да ти отворят
Бутни за да ти отворят хахахахахаха това беше много силно попадение. А на "колежката" ще кажа, че бих помогнал на всеки един приятел за почерпка. Но на непознат... нека захрани малко джоба
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|