|
Помощ за Съпромат (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Помощ за Съпромат
|
|
Отг: Помощ за Съпромат 16 Години, 2 Месеци
|
|
И аз това викам ... е и? В крайна сметка това ли е начина да научиш някой на нещо ???
Май ще трябва да минат поне още 100 години за да почнем да се учим като напредналите нации...
...Извесните Български строители от едно време ... за съжаление вече отдавна са мит. Сега сме една посредствена нация със остаряло мислене ... аз поне не се сещам с какво можем да се похвалим ...
|
|
|
|
|
|
|
Освен с простотия...
|
|
|
|
|
|
|
И с непрестанно вайкане.
|
|
|
|
|
|
|
За разлика от огромния брой избягали и опитващи се да намерят реализация в други държави, аз все още седя тук, работя тук и се боря тук в България. И сигурно съм един от малкото луди, които не са се махнали и не се вайкат, а се опитват да бутат на някъде, така че да се оправи поне малко положението. Ясно е че с вайкане не става ... истината е че нас ни чака адски много работа...
|
|
|
|
|
|
|
someone написа:
За разлика от огромния брой избягали и опитващи се да намерят реализация в други държави, аз все още седя тук, работя тук и се боря тук в България. И сигурно съм един от малкото луди, които не са се махнали и не се вайкат, а се опитват да бутат на някъде, така че да се оправи поне малко положението. Ясно е че с вайкане не става ... истината е че нас ни чака адски много работа...
Така е. Но най-интересното е че има и хора които вместо да отидат в чужбина да си изкарат образованието, дават тук по 21 000 лв за да влязат архитектура във УАСГ(ВИАС). То няма лошо, ама за тия пари ще си изкараш едно добро образование в чужбина вместо да се разправяш с глупости тука и да "кихаш" постоянно на университета.
|
|
|
|
|
|
|
bat_bobi написа:
someone написа:
Така е. Но най-интересното е че има и хора които вместо да отидат в чужбина да си изкарат образованието, дават тук по 21 000 лв за да влязат архитектура във УАСГ(ВИАС). То няма лошо, ама за тия пари ще си изкараш едно добро образование в чужбина вместо да се разправяш с глупости тука и да "кихаш" постоянно на университета.
Еее да ама нали знаеш, че там няма да ги има мама и тати с големите пари, за да удрят винаги по едно рамо като се насере положението. Освен това там да бъдеш най - големия гъзар ще излезе малко изнанагорно, а и никой няма да се занимава с нашенските простотии и номера.
|
|
|
|
|
Отг: Помощ за Съпромат 16 Години, 1 месец
|
|
yorkaev написа:
bat_bobi написа:
someone написа:
Еее да ама нали знаеш, че там няма да ги има мама и тати с големите пари, за да удрят винаги по едно рамо като се насере положението. Освен това там да бъдеш най - големия гъзар ще излезе малко изнанагорно, а и никой няма да се занимава с нашенските простотии и номера.
Еми ако си по-печен ще гледаш да не се насира положението. То ако всеки разчита на мама и тати да цакат кинти, значи положението е както каза "насрано".
|
|
|
|
|
Отг: Помощ за Съпромат 16 Години
|
|
Това каквообщо има със Съпромат????
|
|
|
|
|
Отг: Помощ за Съпромат 15 Години, 10 Месеци
|
|
kavo trudno ima v sapromata diagrami i t.n.
|
|
|
|
|
Отг: Помощ за Съпромат 15 Години, 10 Месеци
|
|
Съпромат РЪЛЗ ДЪ УЪРЛД
|
|
|