canon написа:
В интерес на всички е нивото да се вдигне. Приема е голям за да има строги правила и да останат само тези, които искат да научат нещо, затова аз съм за заверки до понеделник, който е искал да заверява е имал цял семестър!
Напълно съм съгласен, но не мислиш ли, че е малко грубо? Не знам кой курс си и какво учиш но е прекалено високомерно мнението ти. Обясни ми как, всичките асистенти, които ми преподават са инструктирани, че заверки се дават до края на семестъра, а изведнъж в седмицата за заверки излиза слух, че трябва да се завери до понеделник? Какви са тези глупости? Ректор Денев не мисли ли, че той също има задължения? Обеща септемврийска поправителна сесия от 3 седмици, а тя реално беше от 5 дни както винаги. Тези правила бяха избрани и гласувани преди 2 години, и изведнъж, когато трябваше да се спазят учителите не ги спазиха. Сега без никой нищо да каже ние ходим и заверяваме на червено и асситентите се чудят как да покрият студентите. Знаете ли и на тях какво им е? Изпаднах в шок и ужас след като оня ден ми завериха проект със задна дата. Това никога не е било. Ректора да вземе и да помисли малко. Аз съм си направил план да си заверя преди всеки изпит, както винаги досега, а сега те ме прецакват, защото вместо да си правя проекта по даден предмет преди изпита и успоредно с това да си уча за него и за неговата защита (дали каноне, знаеш какво е защита на проект), аз трябва да правя проекти по всичко и да ги защитавам успоредно
а кога ще ходя на изпити идващата седмица? Февруари, то е ясно... И за капак някой ще каже, че трябвало да прекъсна разибраш ли, защото ... Малктие курсове били приемали много хора. Извинявай, когато аз влязох бяха 6 групи. Какво ме ебе,че сега са 14 и са влязли по документи. При мен изпита беше такъв, че имаше само 2 6ци във виас. Пак повтарям, нямам нищо против строги правила, но малко предизвезстие. Не може аз спокойно да си празнувам коледа, нова година и рожденния си ден 10 дни, и на 4ти като дойда във ВИАС да ми сервират тази новина!? Това никога не е било, на мен не са ми били такива плановете. Всичко беше изчислено да си заверя на 5ти февруари и да си взема изпитите. А сега те ме вкарват в някъв филм да се чудя кво става. Защото разбираш ли .... Хайде няма нужда.