Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!!
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1234
Тема: УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!!
goshogolem
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: 0
Колеги снощи преподавателите в УАСГ са гласували (по информация от надежден източник) дали да удължат заверките, та имате ли представа какъв е резултата от гласуването, до понеделник или ще можем и след това.Благодаря!!!

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
dawe
Ректор
graphgraph
Отг: УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: 0
Ще може, независимо от това какво са решили

St.Anger
Декан
graphgraph
Отг: УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: -29
определено ще може. Констатирам и още 1 нещо - тези, които са 1 и 2 курс са тотално незаинтересовани. То и ние бяхме шемети, но те не само че са тскива, те са ПРОСТАЦИ или се правят на такива. Нивото пада.......много пада.....не знам след време може даже и да се премахнат заверкие от ВИАС

hippe
Асистент
graphgraph
Отг: УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: -3
St.Anger написа:
определено ще може. Констатирам и още 1 нещо - тези, които са 1 и 2 курс са тотално незаинтересовани. То и ние бяхме шемети, но те не само че са тскива, те са ПРОСТАЦИ или се правят на такива. Нивото пада.......много пада.....не знам след време може даже и да се премахнат заверкие от ВИАС
Брат ми ти си много голям демагог не спираш с глупавите ти констатации по отношение на студентите във ВИАС!

dido1111
Асистент
graphgraph
Отг:УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: 7
St.Anger е абсолютно прав!Нивото много падна ,скоро на Любена ше заприличаме.Първи и втори курс ни сриват реномето ,то така става каот влизат с матури!Не може студент втори курс да не знае откаде се пуска Cada и накаде върти момента!

hippe
Асистент
graphgraph
Отг:УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: -3
добре че сте вие да държите нивото иначе е загубен университета

canon
Асистент
graphgraph
Отг:УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: 8
В интерес на всички е нивото да се вдигне. Приема е голям за да има строги правила и да останат само тези, които искат да научат нещо, затова аз съм за заверки до понеделник, който е искал да заверява е имал цял семестър!

kureee
Асистент
graphgraph
Отг:УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: 0
А някой знае ли как става номера с медицинското ?

cenarius
Асистент
graphgraph
Отг:УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: 1
canon написа:
В интерес на всички е нивото да се вдигне. Приема е голям за да има строги правила и да останат само тези, които искат да научат нещо, затова аз съм за заверки до понеделник, който е искал да заверява е имал цял семестър!

Напълно съм съгласен, но не мислиш ли, че е малко грубо? Не знам кой курс си и какво учиш но е прекалено високомерно мнението ти. Обясни ми как, всичките асистенти, които ми преподават са инструктирани, че заверки се дават до края на семестъра, а изведнъж в седмицата за заверки излиза слух, че трябва да се завери до понеделник? Какви са тези глупости? Ректор Денев не мисли ли, че той също има задължения? Обеща септемврийска поправителна сесия от 3 седмици, а тя реално беше от 5 дни както винаги. Тези правила бяха избрани и гласувани преди 2 години, и изведнъж, когато трябваше да се спазят учителите не ги спазиха. Сега без никой нищо да каже ние ходим и заверяваме на червено и асситентите се чудят как да покрият студентите. Знаете ли и на тях какво им е? Изпаднах в шок и ужас след като оня ден ми завериха проект със задна дата. Това никога не е било. Ректора да вземе и да помисли малко. Аз съм си направил план да си заверя преди всеки изпит, както винаги досега, а сега те ме прецакват, защото вместо да си правя проекта по даден предмет преди изпита и успоредно с това да си уча за него и за неговата защита (дали каноне, знаеш какво е защита на проект), аз трябва да правя проекти по всичко и да ги защитавам успоредно а кога ще ходя на изпити идващата седмица? Февруари, то е ясно... И за капак някой ще каже, че трябвало да прекъсна разибраш ли, защото ... Малктие курсове били приемали много хора. Извинявай, когато аз влязох бяха 6 групи. Какво ме ебе,че сега са 14 и са влязли по документи. При мен изпита беше такъв, че имаше само 2 6ци във виас. Пак повтарям, нямам нищо против строги правила, но малко предизвезстие. Не може аз спокойно да си празнувам коледа, нова година и рожденния си ден 10 дни, и на 4ти като дойда във ВИАС да ми сервират тази новина!? Това никога не е било, на мен не са ми били такива плановете. Всичко беше изчислено да си заверя на 5ти февруари и да си взема изпитите. А сега те ме вкарват в някъв филм да се чудя кво става. Защото разбираш ли .... Хайде няма нужда.

vias4o
Асистент
graphgraph
Отг:УДЪЛЖАВАНЕ НА ЗАВЕРКИ !!! 14 Години, 11 Месеци Карма: 2
Представям си как във вторник или сряда отивам вече получовек в канцеларията с всички подписи и ми казват "Срокът беше вчера, няма да заверите семестъра", хммммммм ..... всъщност не мога да си го представя, сериозно, трябва да са много глупави и пак , някак няма как да стане

Отиди най-отгореСтраница: 1234
Модератори: vassil, segafredo, dark_half