Начало Вицове
          Добави виц
    Добави виц

Има общо 281 вица!

страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 »

ИмеВиц
vassil- Дъще, внимавай с този твой колега! 
- Но, татко, той е толкова скромен! Нищо лошо не правим, само учим за сесията. 
- Знам, знам, и ние с майка ти навремето само учехме, в резултат на което се роди ти баш за държавния изпит!...
vassilДвама шофьори изскачат от колите си, след като са се блъснали на кръстовището. Единият вади плоска бутилка от джоба си и казва на другия:  
- Я си пийни една глътка да си успокоиш нервите.  
- Мерси - отвръща другият и отпива. - Удари му едно и ти -подава му обратно шишето той.  
- Не, предпочитам да не пия - скоро ще пристигне полицията.
vassilИзпит в полицейската школа. Тест: дават им дървени сфера, куб и пирамида, които трябва да се вкарат в тръби със съответните сечения. След теста кандидатите се разделят на две групи: 
А. Пълни идиоти. 
Б. Много силни.
vassilБелите блокирали дивизията. Няма какво да се яде. Седи Петка и мечтае: 
- Сега да имаше един самун хляб... Ти, Василий Иванич, ам и аз ам-ам... 
Василий Иванич се обърнал и пернал Петка зад врата: 
- Защо отхапваш по два пъти, ти, бе?..
vassil- Реших да уволня секретарката си,- казва директорът. 
- Защо?- пита инженерът. 
- Ами, наскоро имах юбилей. В този ден я срещам на улицата, тя носи едни големи торби. Предложих й да й помогна. Занесох торбите до тях и тя ме покани на чашка кафе. 
- Всичко това е много хубаво! 
- Влязохме у тях. Тя отиде в съседната стая и ми каза да не влизам там, докато тя не ме извика. 
- Прекрасно! 
- След няколко минути тя ме извика, влизам аз и гледам в стаята сложена огромна трапеза и около нея всичките ми подчинени. 
- Та това е великолепно! 
- Но представяш ли си в какъв вид влязох аз... 
;)
yorkaevВ едно 94 на спирката при "Джумаята" се качвали хора, обаче по едно време автобуса се напълнил и шофьора попитал: 
-Има ли още хора? 
-Има има!-провикнал се някой. Тогава шофьора дръпнал една ръчка и автобуса изведнъж се разширил и продължили да се качват хора. 
-Има ли още за качване? 
-Има още малко! - пак се обадил някой и чичката дръпнал още една ръчка, автобуса станал още по - голям, вече всички се качили.  
-Тръгваме! - казал накрая шофера, бутайки рязко и двете ръчки обратно.
mini_zalaПисмо на майка - блондинка към дъщеря й - блондинка 
 
"Здравей, скъпа дъще! Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб. Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво. 
Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни. Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето. 
Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата. Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш. Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама. С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата. Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай. 
Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик. 
 
Писмо-отговор 
 
"Здравей, мамо! 
 
Писмото пристигна, така че го получих. Борис пак ме заряза, а Виктор, Георги и Иван заминаха на някъде. Да знаеш, вече подозирам, че нещо ме мамят. Почти си намерих работа - миналия месец си купих вестник с обяви, а вчера звъннах на една от тях. Вярно, казаха, че мястото вече е заето, обаче казаха, че догодина сигурно пак ще търсят хора, така че остава съвсем малко да почакам още. Вчера ходихме с г-н Николов да ядем суши. Правят го от риба. Ти не го познаваш, обаче г-н Николов каза, че аз съм много хубава и майка ми е много хубава и че с удоволствие би я поканил заедно с негови приятели да излязат ли беше, да излижат ли беше... Той е много добър. Видя твоя снимка. Също така ми каза, че има познат продуцент, който ме вика да се снимам в някакъв филм за бани. Ще има много мъже и аз самичка. Как мислиш, мога ли да стана актриса? При леля Юлия всичко е нормално, както винаги. Оня дебил, приятелят й, й купил Ламборгини Диабло и пръстен с такъв диамант, че може канала на ваната да си запушва с него. Представяш ли си... Нали ти казвам, идиот! 
Както и да е, аз съм си най-красивата. Не съм й предавала поздрави от тебе. Реших, че и без това достатъчно се е ояла вече. Търсих в плика, обаче парите дето си ми ги пратила ги нямаше. Вероятно пощальоните са ги свили. Другия път ги слагай вътре в плика. 
P.S. Мамо, ти нали си Иванка Георгиева, защо са ти такива странни инициалите - Мама P.S. ?
mini_zalaДве студентки - едната по математика, а другата по философия - се прибират късно вечерта. Зад гърба си чуват дебнещи стъпки. Математичката казва: 
- Ако вземем предвид скоростта, с която се движим ние и той, след 30 секунди ще ни настигне. Затова е по - добре да се разделим и според теорията на вероятностите шансът ни е петдесет на петдесет. 
Разделили се, а дебнещият мъж тръгнал след студентката по философия. След 10 мин двете се срещнали в общежитието и тя започнала да разказва: 
- Наистина след 30 секунди той ме настигна. Тогава аз, по пътя на логиката, си вдигнах полата, а той, пак по пътя на логиката, си свали панталона. Но нали знаеш, винаги е по - лесно да бягаш с вдигната пола, отколкото със свален панталон!
mini_zalaСтудент пише писмо на баща си: 
 
"$къпи татко, 
$пешно ти $ъобщавам, че $ъм добре. Уча $е добре. Наи$тина не ми е $ъв$ем ле$но. Моля те изпрати ми $пешна телеграма. Ще $е радвам да получа изве$тие от теб. 
Твой $ин." 
 
Скоро пристига писмо от бащата: 
 
"Синко, 
 
Разбирам твоето НЕтърпение. НЕ прекалявай с учеНЕто. Ако ти стаНЕ много тежко, пиши пак, ако НЕ те затруднява и НИКОГА не се отчайвай. Винаги съм готов да ти помогна със съвети. 
Твой Баща"
vassilПопитали един американец: 
- За колко време можете да научите китайски? 
- За около пет години. 
Попитали един руснак: 
- За колко време можете да научите китайски? 
- Ако се напрегна, мога за една година. 
Попитали студент от УАСГ: 
- За колко време можете да научите китайски? 
- Дайте конспекта и ми се обадете утре. 
:)